SFEERVOLLE WINTERFAIR OOSTERHUIZEN

 

Zaterdag 24 November 2018 12:00 – 19:00 uur                                                                                                                           

Zoals het al zeker een begrip in de omgeving is geworden, staat de laatste zaterdag van November gereserveerd voor de Sfeervolle Winterfair Oosterhuizen. Dit jaar op 24 November. Ook dit jaar hebben wij weer leuke en nieuwe standhouders die voor u de mooiste producten en artikelen voor u hebben geselecteerd. Hier kunt u zeker slagen voor de aankomende feestdagen. Om even lekker op te warmen ontbreekt de warme chocolademelk of glühwein niet. Evenals de “beroemde” erwtensoep uit Oosterhuizen is natuurlijk aanwezig.

Dit evenement kunnen we toch zeker bestempelen als “de eerste winter/kerstfair in de omgeving van Apeldoorn met z’n vele dorpen eromheen. We kunnen wel vertellen hoe gezellig, knus en warm deze fair aanvoelt maar dat moet u echt zelf ervaren.

Entree is gratis, parkeren € 3,00 per auto. De Sfeervolle Winterfair Oosterhuizen is ook voor mensen die moeilijk te been zijn of rolstoelen goed toegankelijk, wel kan het door de drukte wat lastig zijn.

 

                                                                                                                                                                               

Terugblik Sfeervolle Winterfair Oosterhuizen 

Wat een fantastische dag…..!

Het was koud maar mooi rustig weer, meer dan 85 standhouders hadden hun mooiste artikelen en producten meegenomen en dit in combinatie met winterse muziek, vuurkorven en lekkernijen kon  dit niet anders dan een geslaagde dag te worden.

Meer dan 5000 bezoekers hebben wij mogen ontvangen en konden genieten van de unieke sfeer die  in  Oosterhuizen wordt neergezet. Mede door de hulp van de vrijwilligers van Oosterhuizen  kunnen we stellen dat De Sfeervolle Winterfair Oosterhuizen 2017 weer een groot succes is geweest.

Website van Oosterhuizen Winterfair

Facebookpagina Winterfair Oosterhuizen