SFEERVOLLE WINTERFAIR OOSTERHUIZEN

 

Zaterdag 30 November 2019 12:00 – 19:00 uur                                                                                                                           

Zoals het al zeker een begrip in de omgeving is geworden, staat de laatste zaterdag van November gereserveerd voor de Sfeervolle Winterfair Oosterhuizen. Dit jaar voor de 10 e keer op 30  November. Buiten dat we weer  leuke standhouders hebben gaat deze editie bijzonder worden, wat er precies gaat gebeuren dat  gaat  wordt t.z.t. bekend gemaakt. Wat we nu al wel kunnen zeggen is dat u hier zeker gaat slagen voor de aankomende feestdagen, of het gaat om kleding, een leuk cadeau of wat lekkers. Natuurlijk kunt u ook genieten van leuke optredens en lekker opwarmen  aan warme chocolademelk of glühwein. Natuurlijk is de “beroemde” erwtensoep uit Oosterhuizen is natuurlijk aanwezig.

Dit evenement kunnen we toch zeker bestempelen als “de eerste winter/kerstfair in de omgeving van Apeldoorn met z’n vele dorpen eromheen. We kunnen wel vertellen hoe gezellig, knus en warm deze fair aanvoelt maar dat moet u echt zelf ervaren.

Entree is gratis, parkeren € 3,00 per auto. De Sfeervolle Winterfair Oosterhuizen is ook voor mensen die moeilijk te been zijn of rolstoelen goed toegankelijk, wel kan het door de drukte wat lastig zijn.

                                                                                                                                                                           

Terugblik Sfeervolle Winterfair Oosterhuizen 

Wat een WAANZINNIGE dag…..!

Het was koud maar mooi rustig weer, meer dan 85 standhouders hadden hun mooiste artikelen en producten meegenomen en dit in combinatie met winterse muziek, vuurkorven en lekkernijen kon  dit niet anders dan een geslaagde dag te worden.

Z’n 5000 bezoekers hebben wij mogen ontvangen en konden genieten van de unieke sfeer die  in  Oosterhuizen wordt neergezet. Mede door de hulp van de vrijwilligers van Oosterhuizen  kunnen we stellen dat De Sfeervolle Winterfair Oosterhuizen 2018 weer een groot succes is geweest.

Website van Oosterhuizen Winterfair

Facebookpagina Winterfair Oosterhuizen