Veluwsche Kerstmarkt Beekbergen, locatie stoomdepot VSM

Zaterdag 14 december 2019

Op een werkelijk unieke locatie organiseren we voor het 4e jaar in samenwerking met de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij de Veluwsche Kerstmarkt Beekbergen!

Op het stoomdepot tussen de historische stoomlocomotieven, oude rijtuigen en op het unieke perron staan de kramen met de mooiste kerstartikelen, kerststukken, heerlijke lekkernijen en de mooiste kadoos voor de feestdagen. De Kerstman is de hele dag aanwezig en heeft speciaal voor deze kerstmarkt zijn “kerstoffice” ondergebracht in één van de rijtuigen. Tijdens uw bezoek kunt   mee rijden met de  schitterende stoomtrein om een mooie rit te maken, een ware belevenis voor het hele gezin!

VSM, Stoomdepot Beekbergen, Dorpstraat 140, Beekbergen 11:00 -19:00 uur  Entree Volwassen € 5,00 , Kinderen € 3,00 inclusief een mooie rit met de Stoomlocomotief. Parkeren gratis

 

Terugblik Veluwsche Kerstmarkt Beekbergen 2018

WAT EEN MENSEN…

Na de sneeuw van 2017, was het op 15 december 2018 een prachtige dag en heel erg koud! Maar dat hoort tenslotte bij de winter!

Het stoomdepot was prachtig aangekleed in kerstsfeer, de vuurtonnen gaven een heerlijke geur af en de kramen stonden klaar, de prachtige stoomtrein was op stoom klaar om te  beginnen. Vanaf 11 uur gingen de poorten open en dat hebben wij geweten, wat hebben wij veel bezoekers mogen ontvangen, z’n 4000 mensen hebben genoten van de prachtige kramen, gezellige kerstmuziek en optredens van het mannenkoor, de levende have,  leuke kinderstoomtreintje, prachtige wagons en  stoomlocomotieven waar je bij kon kijken. De Kerstman was er natuurlijk ook en had z’n kantoor weer in gericht in een van de wagons. Dan vergeten we niet dat je ook heerlijk kan bijkomen met een warme glühwein of wat lekkers om te eten en te genieten van deze prachtige locatie. Natuurlijk is de “kroon” op deze kerstmarkt dat je een schitterende rit met de historische stoomlocomotief  kunt maken, stap in en zoek een plekje in één van de verwarmde wagons en geniet…..

Volgend jaar weer!!!!

Voor meer informatie kijk op de site van de Veluwsche stoomtrein Maatschappij

www.stoomtrein.org